top of page
girl.jpg

Gen-info uvršten u Nature Index

Uvršteni smo u indeks znanstvenih ustanova koje prepoznaje Nature Publishing Group

amb.png

Gen-info na PubMed-u

Prikaz radova u kojima smo sudjelovali kao tvrtka

foot.png

Gen-info na članku u Nature Genetics-u

U suradnji s nizom međunarondnih partnerskih ustanova, analizirali smo podatke o razini mokraćne kiseline, koji predstavljaju osnovicu za razvoj lijekova metabolizma i srčanih bolesti

face_edited_edited.jpg

Analiza 3-dimenzionalnog oblika lica

U suradnji s kolegama iz Austrije, razvili smo 3-dimenzionalni analitički model starenja lica

O nama: Grants

Tvrtka Gen-info d.o.o. osnovana je 2008. godine i od tada pruža usluge obrade podataka u biomedicinskim istraživanjima. Naši djelatnici i konzultanti su stručnjaci raznih područja, čime je omogućena integracija statističkih metoda, temeljne znanstvene metodologije te specifičnih znanja iz područja biomedicine i društvenih znanosti, što nam omogućuje kompetentno obavljanje ovih poslova. Do sada smo sudjelovali u više od 80 projekata, koji su rezultirali s preko 130 objavljenih znanstvenih članaka i izvještaja. Naručitelji su uglavnom bili međunarodne istraživačke skupine koje se bave kliničkim i temeljnim istraživanjima, ali i fizičke osobe u izradi znanstvenih radova i doktorata.
Tvrtka je uspješno provodila i završila niz znanstveno-istraživačkih projekata, raznih međunarodnih naručitelja.
Izvrsnost u našem radu jasno se ogleda u dobivenim AAA ili AA bonitetnim certifikatima, koje redovito ostvarujemo tijekom zadnjih pet godina.

rope_edited_edited_edited.jpg
O nama: About Us
bottom of page